Koncerter

Søndag den 6. marts holdt Fionia fælles koncert med det grønlandske kor MIK. Koncerten foregik i Nordatlantisk Hus, Odense. Inden koncerten mødtes de to kor til korprøve. 

 

Søndag den 29. maj holdt Fionia tre små koncerter i Den Fynske Landsby i forbindelse med "Familiedagen" i Landsbyen. Den første koncert foregik ved indgangen til Landsbyen, den anden koncert ved Præstegården og den tredje koncert ved Sortebro Kro. Tak til publikum og tak til Landsbyen for godt samarbejde.

 

Tirsdag den 31. maj holdt Fionia og ConMoto fælles koncert i Thomas Kingos Kirke. Det var sidste arrangement inden sommerferien. Fionia mødes igen 30. august. God sommer!

 

Tirsdag den 30. august mødtes Fionia koret igen efter en god sommer. Vi startede med at holde generalforsamling, hvor vi sagde farvel til vores mangeårige formand, Frede Madsen. I den anledning var der en hyggelig fælles spisning, inden øvningen gik i gang.

 

Søndag den 23. oktober holdt Fionia og det grønlandske kor MIK koncert i Høje Taastrup Kirke, hvor korets leder, Gulli Odsbøl, er organist. Det var en fin oplevelse - tak til Gulli og MIK for traktement og samvær.

 

Søndag den 4. december deltog Fionia koret, i lighed med tidligere år, i julekoncerten i Vor Frelsers Kirke. 

 

Fredag den 16. december deltog Fionia koret i gadegudstjenesten i Odense City. Tak til Peder Thyssen for en dejlig oplevelse.